marți, 17 aprilie 2012

PROIECTE APROBATE

În luna februarie 2012, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ a depus spre finanţare la Fundaţia pentru Parteneriat Miercurea Ciuc două proiecte.
În cadrul programului "Spaţii verzi" componenta "Spaţii verzi urbane", comitetul de selecţie a selectat 26 de proiecte dintr-un total de 106 primite. Printre ele, se află şi proiectul depus de AEFC: "Parcul din şcoală, şcoala din parc". Proiectul va fi finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România.
În cadrul programului "Spaţii verzi" componenta "Arii naturale protejate", 24 de proiecte au fost selectate, dintr-un total de 96 de cereri de finanţare depuse. Printre ele, se află şi proiectul depus de AEFC: "Plaiul Domnesc - Junior Ranger 2012". Proiectul va fi finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România.

În luna martie 2012, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ a depus spre finanţare la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa două proiecte la Concursul Local de Proiecte.
Proiectul "Farmecul adâncurilor" a fost apreciat cu 58,75 puncte şi este propus spre finanţare iar proiectul "Voluntar pe bandă albastră" a fost apreciat cu 57 de puncte dar nu va primi finanţare din lipsă de fonduri.
În data de 17 aprilie 2012 rezultatele finale ale concursului au fost afişate şi proiectul "Farmecul adâncurilor" va fi finanţat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu