vineri, 11 mai 2012

PROIECTE DE MAI

În cadrul programului „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, pentru luna mai, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ are în desfăşurare două acţiuni adresate tinerilor, care pot participa astfel la activităţi de turism montan specializat.
Primul proiect, „Iniţiere în speologie” se adresează unui număr de 20 de tineri care vor avea ocazia să descopere tainele peşterilor, în perioada 18-20 mai 2012. Proiectul este realizat în parteneriat cu Şcoala „Ion Ciorănescu” Moroeni şi Primăria comunei Moroeni şi finanţat de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Dâmboviţa.
Cel de-al doilea proiect, cu acelaşi specific, intitulat „Farmecul adâncurilor” va reuni 27 de tineri în perioada 25-27 mai 2012. Este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Primăria oraşului Fieni şi finanţat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.
Ambele proiecte se vor desfăşura în munţii Bucegi/Leaota iar participanţii, însoţiţi de monitori ai asociaţiei vor fi cazaţi la Centrul de Agrement „Cerbul” de pe Valea Ialomiţei.

Prof. Marius Prundaru
Coordonator program

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu