miercuri, 5 iunie 2013

Tineri voluntari de ziua mediului

Tinerii voluntari din Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, elevi ai Grupului Şcolar „Ing. Aurel Rainu” Fieni, coordonaţi de doamna profesoară Constanţa Anghel, au luat iniţiativa pentru a sărbători şi la Fieni „Ziua Mondială a Mediului”.
Astfel, pe data de 5 iunie 2013 ei au participat la o întâlnire cu Ileana Bocanciu, voluntar în AEFC şi coordonator Programe în Centrul Local "Naparis", pentru a afla mai multe amănunte despre proiectul „Fieni – Oras de cercetas” şi pentru a sprijini realizarea „casutei verzi” din pet-uri reciclate.  Construcţia solarului în care cresc căpşuni, a început deja în cadrul acestui proiect, care este implementat de patrulele de cercetaşi Coresi şi Petale Roz din Centrul Local „Naparis” – Organizatia Nationala „Cercetasii României”.
După ce au urmărit imagini despre stadiul proiectului şi mai ales despre stadiul de realizare al solarului, tinerii participanţi au primit drept mulţumire pentru pet-urile aduse de ei, diplome de participare şi căpşuni. 
La activitate au participat din partea şcolii 14 elevi şi trei cadre didactice, între orele 9:00 şi 10:30. Le mulţumim tuturor!































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu