joi, 1 august 2013

ŞCOALA CURAJULUI 2013

Asociaţia Ecologică Floare de Colţ este o organizaţie neguvernamentală, care a luat fiinţă în anul 2010 la Fieni, din iniţiativa unor oameni pasionaţi de munte şi cu mare experienţă.
Organizaţia are ca scop atragerea tineretului în practicarea activităţilor ecologice, a ecoturismului şi a turismului specializat, în condiţii de deplină siguranţă şi cu protejarea mediului înconjurător.
Anul acesta, în perioada 19-25 august 2013 va avea loc tabăra „ŞCOALA CURAJULUI 2013”, acţiune aflată la a V-a ediţie. Activităţile teoretice şi practice se vor desfăşura în Munţii Bucegi şi Leaota iar locaţia de cazare va fi la Centrul de Vacanţă „Cerbul” de pe Valea Ialomiţei.
Timp de şapte zile, 50 de tineri cu vârsta între 14 şi 19 ani, din judeţul Dâmboviţa, vor lua parte la mai multe activităţi preponderent în mijlocul naturii, vor învăţa lucruri utile şi îşi vor face prieteni noi. Drumeţia montană, pe trasee marcate sau nemarcate, atelierele de căţărare sau rapel, parcul de aventură sau focul de tabără, vor fi tot atâtea ocazii de a-şi cunoaşte şi depăşi limitele dar şi tot atâtea prilejuri pentru amintiri de neuitat!
Tabăra este finanţată de Ministerul Tineretului şi Sportului iar detaliile despre modalitatea de înscriere precum şi despre criteriile de selecţie se găsesc pe pagina asociaţiei aici.
Vă aşteptăm!

Preşedinte AEFC – Prof. Marius Prundaru


Un comentariu:

  1. linkul care trimite catre detalii pentru inscriere nu functioneaza. Deci, as putea primi aceste detalii?

    RăspundețiȘtergere