joi, 31 martie 2011

DECIZII... LA DIRIGENŢIE - 28 martie 2011

„TEST DE SUPRAVIEŢUIRE”

            Joi 28 martie 2011, la propunerea domnului Prof. Ionuţ Budoiu, diriginte la clasa a XI-a B la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” Pucioasa, reprezentanţii Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ: Marius Prundaru – preşedinte al asociaţiei, profesor la colegiu şi Ileana Bocanciu voluntar în asociaţie au luat parte ca invitaţi la ora deschisă de dirigenţie intitulată „Test de supravieţuire” în cadrul căreia a fost susţinută prezentarea Power Point „Pericole în munţi”, cu scopul de a forma la elevi deprinderi de luare a deciziilor, individuale şi de grup, în situaţii dificile care pot apărea cu ocazia ieşirilor în zona montană. Activitatea a fost inclusă în programul “Armonie şi Culoare” program al AEFC aplicat în instituţii de învăţământ.
          Elevii au fost interesaţi de noile posibilităţi de colaborare în activităţi interesante şi utile pentru ei. O primă acţiune va fi implicarea şcolii în activităţile proiectului “Reciclând hâtia, salvezi un copac!” din cadrul programului “Răspund prezent!”
          La activitate au participat 25 de elevi (clasa a XI-a B) şi 15 profesori diriginţi de la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” Pucioasa.

Preşedinte AEFC
Prof. Marius Prundaru













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu