vineri, 27 aprilie 2012

SEMINAR - VOLUNTARIATUL DE LA LEGE LA EFECTE

Proiectul Comenius Regio „Voluntary Services for a Better Life” este implementat în parteneriat de România şi Ungaria. Din partea României, partenerii sunt: Colegiul Econumic „Ion Ghica”, Casa Corpului Didactic, Şcoala „Ion Alexandru Brătescu Voineşti” şi Asociaţia „Ambasadorii Prieteniei”.
În cadrul acestui proiect, vineri 27 aprilie 2012 s-a desfăşurat la Casa Corpului Didactic seminarul cu tema „Voluntariatul de la lege la efecte”. Asociaţia Ecologică Floare de Colţ a fost invitată să participe la acest seminar pentru a împărtăşi din experienţa voluntarilor săi şi altor persoane interesate.
La acest seminar a participat Ileana Bocanciu, voluntar în cadrul organizaţiei care a povestit despre experienţa sa de voluntar, atât în cadrul Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ cât şi în cadrul Asociaţiei de Turism Chindia şi a Centrului Local „Naparis” Pucioasa – Organizaţia Naţională „Cercetaşii României”. Întâlnirea, la care au participat circa 20 de persoane – profesori, reprezentanţi ai altor instituţii sau ONG-uri – s-a desfăşurat pe parcursul a două ore între 12:00 şi 14:00. Au fost prezentate fotografii şi s-au distribuit pliante participanţilor.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu