marți, 3 septembrie 2013

EDELWEISS - ZUGSPITZE 2013

Miercuri 4 septembrie 2013, o echipă formată din Nicu Posta de la Asociaţia de Turism Chindia, Marius Prundaru şi Ileana Bocanciu de la Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, pleacă într-o noua expediţie, intitulată sugestiv „ZUGSPITZE 2013”.
Această nouă acţiune se încadrează în programul „TOP 28” al Asociaţiei de Turism Chindia, program care are ca scop atingerea celor mai înalte cote din fiecare ţară a Uniunii Europene. Ţinta principală a acestei expediţii este atingerea celui mai înalt vârf din Germania, Zugspitze de 2962m, pe o ruta dificilă, dar echipa va încerca să arboreze steagul României şi pe cele mai înalte cote din Belgia, Olanda şi Luxemburg.
În această încercare, cei trei temerari sunt sustinuţi de Primăria Municipiului Târgovişte şi primăria oraşului Fieni, precum şi de câteva firme: TUI Travel Center si Eurolines, S.C. Geo-Sting S.R.L., S.C. Vădan S.R.L.
În cursul zilei de astăzi vom organiza o conferinţă de presă la primărie, iar ora va fi anunţată de departamentul de  specialitate al Primăriei Târgoviste.

Nicolae Posta
Initiator Top 28



Un comentariu: