sâmbătă, 8 iunie 2019

Natura - Resursă de viaţă - 5 iunie 2019

Ziua de 5 iunie este o zi specială, plină de semnificaţii. Este ziua Internaţională a Mediului, dar şi Ziua Învăţătorului. Împletind într-un mod atât de fericit şi natural aceste două simboluri, copiii, părinţii, profesorii, autorităţile locale şi invitaţii au sărbătorit cum se cuvine acest lucri la Bezdead, în cadrul proiectului NATURA - SURSĂ DE SĂNĂTATE, concurs regional ajuns la ediţia a VII-a.

Înscris în calendarul concursurilor şcolare, la secţiunea Ecologie şi Protecţia Mediului, evemimentul a făcut ca sala de festivităţi din Bezdead să devină un furnicar de veselie, gingăşie şi culoare. Copiii s-au întrecut pe ei, în creativitate şi spontaneitate, concurând la probe precum: interptretare artistică - recitare şi cântec, dar mai ales parada costumelor, care a stâtnit uimirea şi admiraţia tuturor.
Cei mai mulţi dintre participanţi au ales să poarte culoarea verde iar imnul ECO al şcolii a fost cântat de mai multe ori, subliniind mesajul transmis de copiii prin toate activităţile lor, acela de a proteja natura!
Bucurie, implicare, naturaleţe, empatie, culoare, unitate, veselie, armonie! Asta a fost azi la Bezdead!
Felicitări organizatorilor şi tuturor participanţilor!

















































































































































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu